ПРИЯТЕЛИ, ШИПКА

filters as you drink

април 25, 2012

Шипка представя Bobble (Бобъл): бутилка, която пречиства водата чрез филтър с активен въглен. Вече и в България. Иначе световен хит.

Bobble е млад продукт, който за по-малко от две години успява да обиколи целия свят. Не сме първите, които научиха и писаха за него, но първи успяхме да го представим на българския пазар. Ами, гот ни е!

Бутилката е идея на американски промишлени дизайнери, които в този миг вероятно планират нова продуктова революция с помощта на 40-те милиона, спечелени заслужено с Bobblе.

И понеже в Google можеш да прочетеш за тази симпатична бутилка повече, отколкото за първото каптиране на минерален извор, българския министър на околната среда и водите взeти заедно, ще се ограничим с най-важните 5:

1__Bobble пречиства питейната вода от хлор и органични замърсители. Прави това с помощта на активен въглен, хитро капсулован в цветен филтър. 

2__Bobble е направена от рециклирана пластмаса без съдържание на фталати, бисфенол и PVC. Филтърът – също. 

3__Бутилката прилича на балон и е някак безформена – по всичко личи, че я е мислил Карим Рашид. За всеки случай лично е подписaл опаковката. 

4__Животът на филтърa Bobble e 300 пълнения на една бутилка от 550 мл (каквито са тези в Шипка) или 150 л вода. След това го сменяш с нов, има 7 цвята.

5__Bobble не изисква кой знае каква грижа – мий редовно бутилката и филтъра й (само не в миялна машина), защото така се грижиш в тях да няма бактерии. 

Сигурно ти идват въпроси. Можеш да потърсиш отговорите им в официалния сайт на Bobble Water Bottle. Тук – http://www.waterbobble.com.au/faq.html.

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори