МАСАЖИ, ПРИЯТЕЛИ, ШИПКА

astrology vs common sense

януари 12, 2019

Доскоро страшни скептици и, изобщо, твърде снизходителни към астро материята, че да я приемем дори на общо основание, днес твърдим: астрологията не е наука, и това е може би най-хубавото в нея! Живееш по-добре, когато приемеш, че нищо и всичко зависи от теб. 

Както се случва съвсем обичайно, и тази врата ни отвори обаянието на човек, който вярва, умее и споделя. Може би стана в момент на едро претегляне на важно и не-важно, когато се оказа, че вътрешното непознато ни вълнува много повече от това извън нас, може би защото я познавахме отдавна и в друга, рационална светлина, но се доверихме на Алекс без колебание. Много се радваме, че и с Вас се случи така. Първото астро feel-good-know-better-smile-more събитие (Женски оптимизъм: Венера в Стрелец) се запълни за минути, обявихме второ, отново пълно, и това ни дава страшен оптимизъм да продължим с идеи, срещи, събития. Дотогава, нека Ви представим накратко Александра Иванчева и практиката й при нас в „Ш-ш-ш!“.

Филолог по образование, Алекс започва заниманията си с астрология от любопитство. Интересът й към влиянието на планетите върху нашите характери, живот и личностно развитие прераства в специализирано образование. Алекс задълбочава наученото с източни практики за вътрешен баланс и днес е готова да сподели своята интуиция и умения с всеки, който търси осъзнаване, равновесие и, въобще, своето място тук и сега.

В Ш-ш-ш! Алекс разчита натална a.k.a. рождена карта (известна още като хороскоп) и води сесии за укрепване на вътрешния баланс. Хороскопът или това “да разгледаш часа” е може би най-старият и цивилизован начин за осмисляне на връзката между небесните тела и живота на Земята, в частност – нашият собствен живот. В Ш-ш-ш! анализираме момента на Вашето раждане (ден и час), за да създадем Ваш психологически профил. Срещата протича в дискусионен режим, без да си поставя “предсказателна” задача. Заедно се опитваме на намерим отговор на Вашите търсения, дилеми и очаквания.

Разчитането на рождена карта може да бъде както самостоятелна услуга, така и първа стъпка от 10 сесии за укрепване на вътрешния баланс. Цикълът има за цел да дефинира вътрешните Ви и външни граници за емоционално и духовно съхранение, да Ви помогне да се фокусирате върху себе си и да изгради устойчив вътрешен баланс. Сесиите са съчетание от разговори и медитативни визуализации.

„Астрологията дава безкрайни възможности“, ще каже Алекс, когато говорим за следващите тематични събития. Ако и Вие се интересувате от тях, следете ни тук, във Facebook и в Instagram. Местата за участие са до 5, което ги прави почти ексклузивни. Бихте могли да ни изпратите и имейл на help@shipka.bg, за да Ви включим в Шипка обществото „първи астро новини“ ?

Допълнителна информация и топъл разговор може да получите и на  +359 889 59 11 22.

До скоро!

снимки: Яна Лозева

 

 

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори