МАСАЖИ

Яна Атанасова, новият фейшълист в Шипка

декември 7, 2021

Името е същото, перспективата – интернационална. Каним света в Шипка. Българският остава официален език.

Яна Атанасова идва от Москва, но познава България. “Баща ми заминава за Русия като дете със своите родители. След години те се завръщат, а той остава, защото среща майка ми.

Родена съм и израснах в Москва, където животът е въртележка. Избрах да сляза от нея, за да се съхраня. Много мои връстници живеят в постоянен стрес и надпревара – аз търся друг път за себе си. ”

Въпреки своите (почти) 27, Яна притежава онова спокойствие и уравновесеност, което свързваме с по-дълъг житейски опит. “В България съм от 10 години. Дойдох, за да уча медицина. Следвах няколко години в Софийския университет, но в крайна сметка разбрах, че тази професия не е за мен. Остана интересът ми към здравето и начините, по които можем да го постигнем и поддържаме – храна, терапии, спорт. Следя това, което се случва по света и знам, че всяка тенденция там скоро ще дойде и тук.”

Яна е новият фейшълист в Студио Ш. Квалифициран масажист с фокус върху постизометричната релаксация, отскоро тя е и сертифиран гуа-ша терапевт.

Фейшълът “Шипка” е много повече от гуа-ша, но връзката с нея остава важна за нас. Днес тя е в своя зрял период.

Решихме да превърнем гуа-ша в характерна терапия за лице преди години, когато първият ни масажист донесе техниката (а с нея и пластините от кост) след тай обучение в Чианг Май. Оказа се, че сме яхнали вълната, защото междувременно гуа-ша се превърна в световен хит, а възможностите да я практикуваш сам растат постоянно с всяко ново You Tube видео.

Това, което отличава професионалната гуа-ша процедура от нейната made-in-home версия, е синергията й с останалите елементи от един цялостен, завършен фейшъл:

  • ръчен масаж и масаж с раковина
  • комплекс от подходящи продукти
  • входящ и изходящ ритуал

Благодарение на формули с органичен състав, на етерични масла и различни био суровини (глини, растителни киселини, моно-съставки), които в Студио Ш. традиционно използваме, с времето успяхме да създадем и въведем в тесния кръг от наши клиенти фейшъл с гуа-ша пластини.

Нарекохме го фейшъл “Шипка” и той се превърна в наша отличителна терапия. 

♒︎

Меню Терапии лице в Студио Ш.:

Фейшъл „Шипка“ – 60 мин / 80 лв.

Фейшъл “Шипка” в комбинация с частичен масаж на тяло – 90 мин / 110 лв.

 

Резервация за фейшъл в Студио Ш. може да направите:

  1. На телефон – 0889 59 11 22
  2. По имейл – help@shipka.bg
  3. Както и със съобщение във Facebook или Instagram

Снимки: Яна Лозева за Студио Ш.

 

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори