МАСАЖИ

вибрационна тай терапия с пееща купа

ноември 16, 2021

В Студио Ш. винаги са ни вълнували не просто масажите и козметичните процедури, а тяхното цялостно предлагане. Превръщането им в обмислени, умни, комплексни терапии. Щастливи сме да споделим с вас най-новата от тях – тай терапия с тибетскa пеещa купa. Разказваме.

Long Story Short

Кратката версия за тази терапия е на Доротея Маринова, Вашият тай терапевт в Студио Ш., йога инструктор, танцьор и хорист:

„Със звука от пеещите купи влияем на мозъчните ни вълни до състояние на пълно отпускане. Постигаме това чрез намаляване нивата на хормона на стреса – кортизолът. Когато нивата на кортизол са занижени, ние се чувстваме спокойни и лесно постигаме релаксация. Вибрациите от звука на тибетските купи въздействат благоприятно и на енергийното поле на тялото ни, а това увеличава шансовете ни да се самолекуваме, тъй като съдействаме на имунната система да работи по-добре.“

1000-и години в Тибет

В традиционната тибетска култура пеещите купи се използват за медитация, дълбока релаксация и мускулно регенериране, благодарение на което намаляват болките в ставите, мускулите и раменете, а също повлияват позитивно храносмилателната ни и нервна системи. Ако трябва да обобщим ползите от техните вибрации за общото ни благосъстояние, те са основно 5 –

  • снижени нива на стрес и безспокойство
  • подобрено кръвообращение
  • емоционален баланс
  • заземяване – свързване с момента
  • имуностимулиране

В Студио Ш.

Как протича тай терапията с тибетска пееща купа в Студио Ш.? В съчетание с класически тай масаж, терапевтът поставя купата върху различни части на тялото Ви и предизвиква нейните вибрации. По време на сесията, Вие лежите върху капоке матрак по гръб и корем.

Когато не е върху тялото Ви, купата го обикаля, създавайки допълнителни звукови вибрации.

За резервации

Терапията с тибетска пееща купа в Студио Ш. продължава 60 или 90 мин., включва класически тай масаж и вибрационна сесия на обща стойност 80 лв. за 60 мин. и 110 лв. за 90 мин.

Между 15 ноември и 15 декември 60-минутната терапия се предлага на промоционална цена от 60 лв.

▸ Час за вибрационна терапия в Студио Ш. можете да резервирате:

  1. На телефон – 0889 59 11 22
  2. По имейл – help@shipka.bg
  3. Както и със съобщение във Facebook или Instagram

На снимките: ♥︎ Доротея Маринова в Студио Ш.

Фотокредит: ♥︎ Яна Лозева за Студио Ш.

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори