МАСАЖИ, ПРИЯТЕЛИ, ШИПКА

тай масаж с дори

октомври 5, 2018

Днес Ви представяме Доротея Маринова. Тя ще бъде нашият (ш-ш-ш!) тай масажист. Лъчезарна и открита, познаваме Дори отдавна, а отскоро си говорим и за изкуството на класическия тай масаж и тай масажа за бременни.

Дори има диплома от топ школата в Северен Тайланд TMC, Thai Massage School of Chang Mai. Практикува тай масаж вече 10 години, специализирайки в цялостен тай масаж и тай масажа по време на бременност.

“Дипломата означава образованост. Но има нещо, по-важно от нея – честността. Преподавателят е длъжен да владее умението, което обещава да предаде, както и да стои твърдо зад принципите за истинност и качествено обучение. Да избереш място на обучение, което предоставя и двете – диплома и почтеност, е първата стъпка в образователното приключение” – казват за себе си TMC. Школата има държавна акредитация и е под патронажа на Негово Превъзходителство Кралят на Тайланд.

Тайландският масаж в Ш-ш-ш! продължава 60 или 90 мин. Бихте могли да изберете и серия от няколко масажа за въздействие върху конкретен физиологичен проблем; серията обхваща от 4 до 8 последващи посещения, всяко по 30 мин. Тай масажът е особено благотворен и по време на бременност, когато се прилага с леки движения чрез използване на длани и палци. В случая продължителността му е 60 мин.

Тай масажите в Ш-ш-ш! са с дрехи върху тай дюшек на земята. Предоставяме Ви удобно облекло – тениска от чист памук и широк ленен тай панталон. Преди масаж, за Ваш максимален комфорт и за оптимален ефект, можете да си вземете душ в Ш-ш-ш!

Записване на часове и допълнителна информация:

+359 889 59 11 22

help@shipka.bg

Всеки първи тай масаж започва след опознавателен разговор с Доротея Маринова относно Вашето състояние и очаквания. Видове тай масаж, които предлагаме –

  • класически тай масаж – 60 мин., 70 лв. или 90 мин., 100 лв.
  • тай масаж за бременни – 60 мин., 70 лв.

фотокредит: Яна Лозева за Ш-ш-ш!

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори