ШИПКА

PERFORMANCE. PURITY. PLEASURE.

юли 28, 2015

REN е култова английска козметика за лице и тяло, в частност за лицата и телата на Кейт Мос, Джъд Лоу, Ума Търман, Стинг, Сиена Милър, Оуен Уилсън, Каролина Херера. Need more? Шипка представя: REN, софистицирани натурални рецепти от високите етажи на модерната козметика, вече и в България.

Performance. Purity. Pleasure. Ефективност. Чистота. Удоволствие. Трите кита на успеха на REN, една от най-значимите марки за натурална козметика в света. „REN беше създадена, защото вярвахме, че хората имат нужда от по-съвършен вид грижа за кожата, и защото смятахме, че трябва да получаваш най-доброто от двата свята – науката и най-качествените добри съставки, натуралните съставки. Това беше нашата визия. Нарекохме я чиста козметика.“ – разказва Роб Калкрафт, който създава REN заедно с Антъни Бък. „Искам хората да се чувстват с REN така, както се чувстват в съвършено ушито кожено яке или в наистина фантастични обувки… В смисъла на това да се чувстваш мааалко по-добре в света, който обитаваш, той да е мааалко по-добро, мааалко по-приятно място за живеене. Мисля, че страхотната козметика може да те накара да се чувстваш така.“

ROB-CALCRAFT-blogРоб Калкрафт, един от създателите на REN SKINCARE

На шведски REN означава „чист“, а най-важните 5 за марката, продължава разговора Роб, са:

1. Точните съставки

2. Точната наука

3. Точното преживяване, което рецептата ти дава

4. Точното взаимодействие с околната среда

5. Точното отношение

_1000456shipsREN SKINCARE в магазини Шипка – за първи път в България

Пълни с мощни биоактивни съставки, рецептите на REN в Шипка са от сериите за чувствителна кожа, за смесена към мазна кожа, за суха и зряла кожа. При нас ще намериш и продуктите на REN за тяло с мароканска роза – великолепни аромати и текстури, в които например се врича Кейт Бекинсейл.

_1000508shipsТерапия на лице в 1 минута с витамин C, кора от тамян и магнезий. От REN SKINCARE. 

REN ти дава по-здрава и по-красива кожа, която изглежда по-млада по-дълго. Какво повече? Следи блога ни и в следващите дни ще научиш повече за различните серии на REN, с които избрахме да започнем.

︿︿︿

Продуктите на REN SKINCARE можеш да намериш ексклузивно в магазини Шипка на ул. Раковски 159 и ул. Асен Златаров 23. Скоро – и онлайн.

Снимки към текста: Калоян Валентинов за Шипка (1), Liberty.co.uk (2), Яна Лозева за Шипка (3, 4).

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори