DIY, МАСАЖИ

#obednapochivka с масаж на ръцете handsome

юли 23, 2013

вселенски заговор се оказва тоя час и половина, в който уж си почиваш, а всъщност ядеш. ние обещаваме! 100 идеи за релакс в обедната почивка. започваме с БРЗИ МАСАЖИ – на ръцете, краката и главата.

според green beauty guide „всички искаме млади, гладки ръце и безупречни нокти. истината е, че – независимо колко усърдно работят ръцете ни през деня, ние рядко им обръщаме вниманието, което заслужават.“ вярно е. след 30 обаче разбираме, че освен с гладък околоочен контур и тънък глезен, в младежкия отбор оставаш и благодарение на двете си ръце. недей да подценяваш грижата за тях и уж случайно си подхвърли хубав крем, с който да им угаждаш. а също започни да се вълнуваш от масажни терапии на длани и китки. терапии, които ще ги направят гладки, ще ги подмладят и освежат. ще освободят напрежението в тях, а и в погледа ти, когато хващаш тънкото столче на чашата.

какво представлява базовият масаж на ръце?

това е масаж, създаден за мускулите на ръцете. той може да бъде само на длани и китки (късият масаж Handsome, 20 мин) или на длани, китки, ръце и врат (Масаж на ръце, 45 мин). масажът на ръце е особено подходящ за хора, които работят на бюро и с компютър или страдат от ревматоиден артрит; в този случай той допринася за успокояване на болката и премахва напрежението.

image

късият масаж на ръце в Шипка – Handsome – използва техники от рефлексологията: алтернативна лечебна практика, създадена около идеята за съответствие на органите в човешкото тяло с определни точки по дланите, ходилата и ушите ни. чрез натиск върху тези точки, масажът най-общо помага на съответните органи, но също подобрява кръвообращението и здравето ни като цяло.

image

препоръчваме късия масаж Handsome на тези от вас, които не обичат да се събличат или пък да лягат на масажна маса, но търсят бърз дневен релакс.

Handsome се прави с органични масла – базови и етерични. можеш да избереш на място от готовите ни блендове или заедно да направим бленд специално за теб. с ритмично втриване и подходящи масажни движения маслата проникват дълбоко в кожата на ръцете и ги подхранват. едновременно с това изглаждат повърността им.

тук ще намериш приятни думи за ползите от масажа на ръце, а също и домашна рецепта за масло за нокти и кутикули. и един цитат:

„да си признаем: всичките тези 27 кости, 30 стави и 37 мускула, от които се състои ръката, биха се чувствали много по-добре, ако ги масажираме редовно с подхранващи масла, които облекчават напрежението.“

тук ще намериш приятно филмче за направи-си-сам масаж на ръце.

масажът Handsome на длани и китки трае 20 минути. можете да си запазите свободен час на help@shipka.bg или на 0889 59 11 22.

image

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори