ШИПКА

COOL. COOLER. AESOP.

февруари 17, 2017
AESOP SHIPKA.BG

Aesop е австралийска козметика, която изгражда висша представа за продуктите от първа необходимост – oпаковка, представяне, състав, текстура и аромат се превръщат в нищо повече от абсолютно задължителни. Точно тези, точно сега. Кремове, за които мечтаеш…

За себе си казват: „Създадени преди 20 години в Мелбърн, нашата цел винаги е била да формулираме продукти за лице, коса и тяло с най-добро качество; правим широко проучване на съставки с растителен и лабораторен произход, и използваме само доказано сигурните и ефикасни от тях. Освен търговската ни дейност, изследваме и подкрепяме изкуствата като среда за вдъхновение, общуване и знание.“

За мистичния имидж на Aesop е писано много. От The Huffington Post:

Носейки името на един от най-легенадрните разказвачи в света, правилно се досещате, Aesop имат силна страст към умението. И разказват своята история като никой друг: вместо да го правят чрез традиционен брандинг и реклама, те говорят чрез уникална среда, дизайн и ароматно преживяване; превъзходно смесени продукти; писане на поезия; и философията им „да не продават“, която личи на снимките от магазините на Aesop в Хонг Конг и Харвард Скуеър (източник www.aesop.com).

2015-02-02-AesopHongKong

2015-02-02-AesopHarvardSquare

Продуктите на Aesop карат клиентите да се чувстват специални – и това е, което всъщност марката продава. Да влезеш в магазин на Aesop е преживяване на сетивата и напомня за начина, по който възприемаш изложба в музей. Не може да не почувстваш, че си част от нещо специално и ексклузивно.  / текстът е извадка от The Beauty of Aesop: A Story of Un-branding на Dr. Alexander Haldemann в thehuffingtonpost.com.

◇◇

От месец декември в магазин Шипка на ул. Проф. Асен Златаров 23 в София и в онлайн магазина ни Shipka.bg можеш да намериш селекция от продукти на Aesop. Постепенно ще те запознаем с различните серии от портфoлиото им за лице, коса и тяло. С великолепните им парфюми, с цялостната им философия за една козметична рецепта, за интериорен дизайн и изкуство.

photo credit: Яна Лозева за магазин Шипка

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори