МАСАЖИ, ШИПКА

студио ш. – меню терапии

юни 28, 2021

Студио Ш. предлага натурални терапии за лице и тяло, които съчетават по уникален начин масажните и козметични похвати на Изтока и Запада. Създадено през 2013 г. от магазин за чиста козметика „Шипка“, студиото ни обогатява постоянно своето меню в духа на най-добрите стандарти – уютен интериор и топла атмосфера, натурални продукти от най-висок клас, работа основно с ръце, инструменти от естествени материали, дълбока грижа и внимание към детайла на всяка услуга.

Снимка: Студио Ш. / Терапевт: Александър Иванов

 ТЕРАПИИ ЛИЦЕ 

Терапиите за лице в Студио Ш. почистват, овлажняват и подхранват кожата на лицето и деколтето. В резултат тя е по-гладка, еластична и озарена. Освен за добро кръвообращение, всяка терапия работи срещу признаците на стареене, има моментен релакс и дълготраен детокс ефект, а тъй като влага в протокола си етерични масла, успява да постигне и ароматерапевтичен ефект.

Снимка: Студио Ш. / Терапевт: Яна Псарянова

Фейшъл “Шипка”

60 мин. / 70 лв.

Релакс терапия за лице и деколте в 4 фази. Почистване, което отстранява замърсяването и излишната мазнина от повърхността на кожата. Масаж с нефритени гуа-ша пластини за лек натиск по меридианите на лицето, който подобрява кръвообращението и постига противобръчков ефект. Нежна обработка на врата и деколтето с тибетски перлени раковини. Серия от маски, серум и емулсия за дълбока хидратация и подхранване на кожата.  

Фейшъл “Шипка” с околоочен компрес от био водорасли Voya

80 мин. / 100 лв.

Комбинация от релакс терапията за лице и деколте “Шипка” и околоочни компреси с живи водорасли ламинария. Този фейшъл постига множествен ефект: почиства, хидратира и подхранва цялото лице и деколте, а едновременно с това успокоява, детоксикира и изглажда най-чувствителната зона на лицето – зоната около очите. Терапията е подходяща за всички типове кожа. 

Фейшъл Voya Deluxe с богат компрес от био водорасли и масаж на гръб 

90 мин. / 125 лв.

Възстановяваща терапия с компрес от живи водорасли ламинария, събирани на ръка от девствените брегове на Слайго, Ирландия. Комбинация от магичното действие на морските минерали и нежни масажни похвати за дълбока релаксация. Терапията се състои от входящ ритуал с грижа за стъпалата, последван от масаж на гръб, ръце и скалп, съчетан с цялостна грижа за лицето и деколтето: работа с топла кърпа, продуктов фейшъл в няколко стъпки, масаж с техниката с гуа-ша  и изходящ ритуал за плавно събуждане. Терапията е подходяща за всички типове кожа, особено зряла и чувствителна и/или проблемна. 

 ТЕРАПИИ ТЯЛО 

Терапиите за тяло в Студио Ш. са различни по стил и усещане, но следват една философия: на пълноценния ефект от цялостната грижа за тялото, ума и психиката. Всяка терапия работи за по-добро кръвообращение, балансиран енергиен поток и ефективно взаимодействие между органовите системи на тялото, постигайки този холистичен резултат чрез снемане на напрежението, подобряване на мускулния и жизнен тонус, подпомагане на движението без болка, ускоряване на метаболитните процеси, както и чрез благотворно въздействие върху храносмилателната и отделителна системи. Масажът в Студио Ш. е не просто масаж, а осъзнато и неосъзнато движение към по-добър имунитет и емоционално здраве.

Снимки: Студио Ш. / Терапевт снимка 3: Доротея Маринова

Чи Баланс масаж с Алекс

90 мин. / 100 лв.

Холистична терапия, която комбинира абдоминален (Чи Ней Тсанг) масаж, рефлексология на стъпалата, акупресурни похвати и масаж на горната част на тялото. Тази изключително версатилна енергийна терапия постига множествен ефект с непосредствено и отложено действие: ускорява метаболитните процеси, постига цялостно облекчаване и подобрява функциите на храносмилателната и имунната системи.

Гуа-ша на тяло с Яна 

60 мин. / 70 лв.

Лечебна практика от традиционната китайска медицина, която балансира Ин и Ян енергиите чрез “остъргване” на гърба по линиите на меридианите с тънка гуа-ша пластина от кост. Силно детоксикираща терапия, съчетана с класически масаж на ръцете и скалпа, която дава усещане едновременно за лекота и прилив на енергия. Терапията е свързана с появата на червеникави белези в различни зони на гърба, които изчезват от 3 до 5 дни и в този интервал не бива да се излагат на слънце. Противопоказания: високо кръвно налягане, месечен цикъл и открити екземи и/или рани. 

Тай масаж с Дори

60 мин. / 70 лв. ◆ 90 мин. / 100 лв.

Тай масажът е източна практика за единение на ума, тялото и духа. Използва акупресурен натиск с индивидуален интензитет върху меридианите в тялото, за да стимулира енергийния обмен между неговите органови системи. Протича на земята върху тънък матрак, пълен с влакно от тропическото дърво капок, известно като “копринен памук”.

Остеотай с Алекс

60 мин. / 75 лв. ◆ 90 мин. / 100 лв.

Използвайки комбинация от традиционни Тай техники с фокус върху ставите, Алекс ще ви преведе през серия от пасивни разтягания, акупресура и въртеливи движения. Тази практиката използва внимателни и бавни похвати, стимулира синовиалната течност и подобрява качеството на движение.

Релаксиращ масаж с Яна 

60 мин. / 70 лв. ◆ 90 мин. / 100 лв.

Релаксираща терапия, която съчетава различни техники за цялостна обработка на тялото по линиите на меридианите от стъпалата до скалпа. Крайната цел на този масаж е да възвърне хармоничния поток от жизнена енергия в гъстата мрежа от мердидиани, а по тях – и в цялото тяло. Комбинативна терапия, която едновременно отпуска и тонизира.

Холистичен масаж с Алекс

60 мин. / 75 лв. ◆ 90 мин. / 100 лв.

Персонализирана терапия, която комбинира класически и спортен масаж с различна степен на натиск. Помага за освобождаване на натрупаното мускулно напрежение с фокус върху меките и съединителни тъкани. Терапията използва техники, които действат благоприятно на проблеми като спортни контузии, хронична болка, заседяване. 

Тай масаж с тибетски купи с Дори

60 мин. / 70 лв. ◆ 90 мин. / 100 лв.

Със звука от пеещите купи повлияваме промените в мозъчните вълни до състояние на пълно отпускане и намаляване нивата на кортизол, хормонът на стреса. Когато нивата му са понижени, ние се чувстваме по-спокойни. Вибрациите на купите въздействат на енергийното поле на тялото и имунната ни система, увеличавайки производството на определени имунни клетки.

Тай масаж за бременни с Дори

60 мин. / 70 лв. 

Класически Тай масаж за най-красивия период в живота на всяка майка. Съобразена изцяло с бременността, тази терапия протича върху матрак, пълен с копринен памук, в удобни странични пози и осигурява на тялото допълнително раздвижване и грижа чрез докосване. Подходящ от 3-ия месец до 8-ия месец на бременността.

 КОМБО ТЕРАПИИ 

90-минутни комбо процедури / 110 лв.

Фейшъл “Шипка” с частичен масаж на тяло / Яна Псарянова

Релаксиращ масаж на тяло с частичен фейшъл / Яна Псарянова

Снимка: Студио Ш.

Час за масаж в Студио Ш. можете да резервирате:

  1. На телефон – 0889 59 11 22
  2. По имейл – help@shipka.bg
  3. Както и със съобщение във Facebook или Instagram

 

♥︎ Дори, Алекс, Яна ♥︎

И това ще ти хареса

Няма коментари

Отговори